Eduardo Paredes & Lestari Scholtes

Buitengewoon Klassiek
zo 5 jan 15:00
5 jan
15:00
  • 5 jan
    15:00
    KLEINE ZAAL
  • Ticketkosten bedragen €1,- per ticket tot maximaal €6,- per bestelling.
    Voor films en lokaal talent geldt €1,- per bestelling. Klik hier voor meer informatie 

Buitengewoon Klassiek trakteert je zoals altijd op prachtige klassieke muziek. Iedere eerste zondag van de maand worden zorgvuldig geselecteerde, uiterst getalenteerde klassieke musici gepresenteerd.

In het eerste concert van 2025 zullen Eduardo Paredes en Lestari Scholtes optreden in een piano-viool duo setting. Eerder waren zij tijdens onze klassieke concertreeks al te zien als Trio 258, samen met Leonard Besseling. Het tweetal ontmoette elkaar tijdens een tournee door Zuid-Amerika in 2010 en sloeg vanaf toen de muzikale handen ineen. Eduardo maakte recent veel indruk met zijn live-uitvoeringen van alle tien Beethovensonates voor viool en piano, en Lestari wist hoge ogen te gooien met haar kamermuziekserie ‘Vrienden van de Kamermuziek’ in Amsterdam. Samen met Gwylim Janssens is zij tevens oprichter van het Pianoduo Festival Amsterdam.

Ter ere van ons 40-jarig jubileum kan bij deze voorstelling één gratis kaart per bestelling geboekt worden voor kinderen tot en met 12 jaar. Reserveren is wel verplicht. Klik hier voor meer informatie.