Merlin Ignatova Photography

Hassan & Ibrahim Ignatov

Buitengewoon Klassiek
zo 9 mrt 15:00
9 mrt
15:00
  • 9 mrt
    15:00
    KLEINE ZAAL
  • Ticketkosten bedragen €1,- per ticket tot maximaal €6,- per bestelling.
    Voor films en lokaal talent geldt €1,- per bestelling. Klik hier voor meer informatie 

Buitengewoon Klassiek trakteert je zoals altijd op prachtige klassieke muziek. Iedere eerste zondag van de maand worden zorgvuldig geselecteerde, uiterst getalenteerde klassieke musici gepresenteerd.

In maart zie je Ibrahim en Hassan Ignatov, een tweeling die in 2003 geboren is in Bulgarije. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen in Bulgarije en ook internationaal zijn ze zeer succesvol. Ze hebben al in veel landen opgetreden, waaronder in Carnegie Hall in New York. Hassan en Ibrahim studeren piano sinds 2011, aanvankelijk studeerden ze bij Marinela Marinova en later, tot juni 2018, bij de beroemde Bulgaarse pianolerares Maria Gineva aan de Nationale Kunstacademie in Varna, Bulgarije. In januari 2018 zijn ze geslaagd voor het toelatingsexamen voor jonge studenten aan de Muziekacademie “Hanns Eisler” Berlijn waar ze les kregen van prof. Birgitta Wollenweber. Momenteel studeren de broers aan het Conservatorium van Maastricht.

Ter ere van ons 40-jarig jubileum kan bij deze voorstelling één gratis kaart per bestelling geboekt worden voor kinderen tot en met 12 jaar. Reserveren is wel verplicht. Klik hier voor meer informatie.

In onze brochure stonden Jeroen Dupont & Robert Poortinga voor dit concert vermeld Zij zijn vervangen door Ibrahim en Hassan Ignatov. Robert Poortinga treedt solo op in het concert van september.