De Bremer Stadsmuzikanten

Frank Groothof en Harmonie Euphonia Teteringen
VERKOOP START 2 SEPTEMBER 12:00 UUR
zo 16 mrt 15:00 - 16:00
16 mrt
15:00 - 16:00
  • 16 mrt
    15:00 - 16:00
    GROTE ZAAL
  • Ticketkosten bedragen €1,- per ticket tot maximaal €6,- per bestelling.
    Voor films en lokaal talent geldt €1,- per bestelling. Klik hier voor meer informatie 

De Bremer Stadsmuzikanten is een splinternieuwe familievoorstelling voor verteller en harmonieorkest, geschreven door theatermaker Frank Groothof en componist Zoran Rosendahl. Onder begeleiding van vrolijke operettemuziek vertelt Frank Groothof het verhaal van De Bremer Stadsmuzikanten, gebaseerd op het beroemde sprookje van de gebroeders Grimm.

Een haan, een kat, een hond en een ezel moeten vluchten van hun boerderijen en gaan samen, op pad naar Bremen om stadsmuzikanten te worden. Op hilarische wijze neemt Groothof het publiek mee op een muzikale reis waarbij de vier dieren onderweg spannende avonturen beleven. Het publiek is een actief onderdeel van het verhaal en wordt hierbij op ludieke wijze betrokken.

De Bremer Stadsmuzikanten is speciaal geschreven voor kinderen van 4 t/m 11 jaar om kennis te maken met muziek en de instrumenten van het harmonieorkest. Daarnaast is, vanwege de droge humor en het weergaloze toneelspel van Frank, deze voorstelling ook zeer leuk voor zowel jongeren alsook volwassenen.