Michel Schnater

ISH Dance Collective

Hiphop Circus (12+)
do 27 mrt 20:15 - 21:25
27 mrt
20:15 - 21:25
  • 27 mrt
    20:15 - 21:25
    GROTE ZAAL
  • Ticketkosten bedragen €1,- per ticket tot maximaal €6,- per bestelling.
    Voor films en lokaal talent geldt €1,- per bestelling. Klik hier voor meer informatie 

In het mysterieuze Hiphop Circus (12+) stap je binnen in de spectaculaire wereld van een rondreizend freaky circusgezelschap.
Op het eerste oog vormen de artiesten een grote, harmonieuze, samengestelde familie. Ze delen lief en leed, eten samen en oefenen hun acts. Weg van de clichématige glitter and glamour van het podium, voert backstage een duistere sfeer de boventoon en komt de ware aard van de ontspoorde artiesten naar boven. Er heerst onvrede, er vinden ruzies plaats en er wordt te veel gedronken. Maar in the end zijn ze het over één ding eens: ze hebben elkaar nodig… the show must go on!

In deze energieke voorstelling brengt choreograaf Marco Gerris breaking en urban sports samen met de circus discipline. Een groep performers van parkour artiesten, een hiphop danser, een B-Boy, een pole artist en acrobaten verkennen de grenzen van hun kunnen. Telkens dagen zij elkaar uit en zoeken zij naar een nieuwe balans.  In deze explosieve show clashen performers met elkaar om vervolgens weer samen te smelten tot één geheel. DeeJay Irie draait live op het podium. Op zijn beats en soundscapes laten breakers en acrobaten de meest onvoorstelbare combinaties van bewegingen en disciplines zien. Tijdens dit overweldigende spektakel kijk je je ogen uit en vraag je je af: is het een act of ben ik in een droomwereld beland?

Over ISH Dance Collective
ISH Dance Collective weet met haar voorstellingen telkens weer een manier te vinden om de hiphop, breaking en urban dansstijlen op indrukwekkende wijze naar de theaters te brengen. Met hun vorige voorstelling 'Rhythm & Flow' wisten zij de prestigeuze Zwaan voor Meest Indrukwekkende Dansproductie 2024 in de wacht te slepen. 

Onderdeel van