Loes Riphagen

Het Kabouterboek (2 t/m 6 jaar)

Prentenboekjesfestival 'Op pad in de stad'
za 4 jan
4 jan
Loes Riphagen

Tijdens het Prentenboekjesfestival kunnen de kleinste bezoekers kennismaken met de theaterwereld. Niet alleen zijn er leuke voorstellingen speciaal voor deze jonge kijkers, ook de foyer van ons theater wordt omgetoverd tot een interactief speelparadijs waarin gespeeld en ontdekt kan worden. Dit jaar vindt het festival plaats op 4 januari, met als thema: Op pad in de stad! Kom jij kennis maken met alles wat er leeft in de stad?

In ‘Het Kabouterboek’ van Loes Riphagen leer je bijna alles over de kabouter. Zo kom je er bijvoorbeeld achter dat kabouters tegenwoordig gewoon in de stad wonen. Je leert wat een plattespullenklem is en hoe je jezelf het beste kunt vermommen. In deze gelijknamige voorstelling leer je nóg meer over kabouters. Hoe klinkt het bijvoorbeeld als ze zingen? (Vals!) Hoe ruiken ze, en hoe voelt een huisbeest aan? Marianna van Houten creëert de kabouterwereld op het podium en met een Heel Groot Kabouterboek neemt ze alle kijkers mee de fantasie in. Maar… is het wel fantasie?

Ter ere van ons 40-jarig jubileum bezoeken kinderen tot en met 12 jaar dit theaterseizoen álle familievoorstellingen gratis. Reserveren is wel verplicht. Klik hier voor meer informatie.