Lukas Mohl trio met special guest Kika Sprangers

Liever in de KluiZ dan ThuiZ
wo 20 nov 20:30
20 nov
20:30
  • 20 nov
    20:30
    KLEINE ZAAL
  • Ticketkosten bedragen €1,- per ticket tot maximaal €6,- per bestelling.
    Voor films en lokaal talent geldt €1,- per bestelling. Klik hier voor meer informatie 

Een lekkernij voor de jazzliefhebber, onze eigen Liever in de KluiZ dan ThuiZ concerten. Geniet van gevarieerde jazzavonden met topmuzikanten van Nederlandse bodem. Van Hans van Oosterhout tot Teus Nobel, en van Scott Hamilton tot het New Hammond Sound Project: er is al van alles voorbij gekomen en de publieksreacties zijn altijd laaiend! 

In dit concert zal het Lukas Mohl trio de KluiZ op z'n kop zetten. Lukas is een gerenomeerd pianist die dit jaar zijn debutalbum 'Speaking from the Heart' opneemt samen met Jasper Somsen (bas) en Min Won (drums). Het album is een muzikale reflectie op de worsteling des levens, volgens Lukas: "Experiencing the joys of falling in love, losing oneself in another, navigation through the darkness of depression and ultimately summoning the courage to embrace genuine authenticity and live life fully as oneself". Als speciale gast voor dit project sluit ook Kika Sprangers aan bij dit trio, een geweldige saxophoniste die eerder ook in de KluIZ te zien was. Het publiek zal deze avond een exclusieve sneak peek krijgen naar het album dat in het voorjaar van 2025 pas uitkomt, en ook zal materiaal van Kika en band ter gehore gebracht worden.

Liever in de KluiZ dan ThuiZ wordt ondersteund door de Vrienden van de KluiZ. Wil jij jezelf hiervoor aanmelden of wil je er meer informatie over? Stuur dan een e-mail naar lieverindekluiz@theaterdebussel.nl.