Angelo Verploegen, Jeroen van Vliet en gasten

Liever in de KluiZ dan ThuiZ
wo 16 okt 20:30
16 okt
20:30
  • 16 okt
    20:30
    KLEINE ZAAL
  • Ticketkosten bedragen €1,- per ticket tot maximaal €6,- per bestelling.
    Voor films en lokaal talent geldt €1,- per bestelling. Klik hier voor meer informatie 

Een lekkernij voor de jazzliefhebber, onze eigen Liever in de KluiZ dan ThuiZ concerten. Geniet van gevarieerde jazzavonden met topmuzikanten van Nederlandse bodem. Van Hans van Oosterhout tot Teus Nobel, en van Scott Hamilton tot het New Hammond Sound Project: er is al van alles voorbij gekomen en de publieksreacties zijn altijd laaiend!

Deze KluiZ editie wordt afgetrapt door Angelo Verploegen, die samen met Jeroen van Vliet én in kwintet bezetting een zinderende avond zal wegzetten. Angelo presenteert namelijk twee nieuwe CD's:

- 'Little Dancer' wordt in duo-bezetting gespeeld met pianist Jeroen van Vliet. Directe aanleiding voor dit album was de geboorte van Angelo's kleinzoon. Een gevoel van intens geluk, gepaard met nodige zorgen over de toekomst, deed Verploegen zoeken naar liedjes over liefde, hoop en troost. Over leven, en over kind zijn. Deze intieme benadering van zijn muziek werd met Jeroen gevonden, en het resultaat zal je roeren.

- 'A Handful of Stories' wordt in kwintet-bezetting gespeeld met saxofonist Nils van Haften, pianist Marc van Roon, bassist Guus Bakker en slagwerker Jasper van Hulten. Angelo bereikte de mijlpaal van 60 jaar, en blikt in dit album terug op 25 jaar componeren voor uiteenlopende formaties zoals The Houdini's, trio Verploegen, Verhoeff & van der Westen en meer. Angelo besloot het gelauwerde trio van het 'The Ballad Album' weer bijeen te brengen om zo een album over een bewogen leven in de rijke Nederlandse jazz-scene neer te zetten

Liever in de KluiZ dan ThuiZ wordt ondersteund door de Vrienden van de KluiZ. Wil jij jezelf hiervoor aanmelden of wil je er meer informatie over? Stuur dan een e-mail naar lieverindekluiz@theaterdebussel.nl.